Rapport

Sjors

Type? Snackbar, Grieks
Wie? De meeste ouwelullen [veel]
Waar? Koekoekstraat 3, Utrecht, 030-2715951
Hoe? Vanuit de binnenstad lopen. Maar je kunt beter verhuizen zodat je in de buurt woont.
Wat?
Let op: alleen blikjes bier mag je in de zaak opdrinken. Ze verkopen wel beugels, maar alleen om mee te nemen.
Vroeger was Sjors gevestigd in een onooglijk zaakje tegenover de huidige locatie. De huidige zaak zit in een voormalige slagerij, en is zeker voor een snackbar bepaald niet onaardig. Ruime gelegenheid tot zitten, al moet je soms wel de één of andere televisiekwis voor lief nemen.
De familie Sjors bestaat uit Moeke (dik, klein) en twee (vermoedelijk) zonen, plus vrouwelijke aanhang. Er is ook nog wat ander personeel. Sjors zelf is nog nooit gesignaleerd. Er hangt wel een karikatuur van hem aan de muur.
Plus? Lekkerste patat gyros van Utrecht (Nederland?). Als je vaak genoeg komt kennen ze je, en de praktijk leert dat je op de drukke momenten nog wel eens sneller geholpen wordt dan. Sjors-mannetjes ook wel gesignaleerd op A-Eskwadraat-feesten.
Min? Helaas niet echt in de buurt van goeie kroegen. Op maandag dicht! Geen bezorgservice, geen filialen. Nemen ook lange zomervakantie, op momenten dat je dat niet verwacht, dus wees gewaarschuwd. Overigens heeft Kas van Iersel in een Denktank-aflevering Sjors ook als lekkerste patat gyros snackbar van Nederland bestempeld, dus het is niet uitgesloten dat je hummes daar een keer tegen het lijf loopt.
En? Tja. Niks mis mee, dus.
Meer? Tja. Vogelenbuurt. Need we say more? Nog wel enigszins in de buurt ligt O'Leary's.
[Kaartje]
Stapje terugWatje!Tips'n'Tricks 4 Travellers